Hagestue fikk innvilget SkatteFUNN

Gjennom et nystartet FoU-prosjekt støttet av SkatteFUNN skal Rufa Trading AS utvikle et nytt konsept for innglasset hagestue.

HagestueInnglassede hagestuer blir stadig mer populære. De skjermer mot vær og vind samtidig som man kan sitte ute og kan åpne opp for å slippe inn frisk luft etter ønske. I trafikknære områder er dessuten støyskjermingen en viktig egenskap. Dagens hagestuer er imidlertid kompliserte å montere, og kostnaden for å få fagfolk til å gjøre dette kan fort doble prisen.

Gjennom et nystartet FoU-prosjekt støttet av SkatteFUNN skal Rufa Trading AS utvikle et nytt konsept for innglasset hagestue med bærekonstruksjon i aluminium. Hagestuen skal leveres flatpakket og enkelt monteres ved hjelp av klikk-koblinger.

Rufa Trading AS er en av landets fremste eksperter på avanserte profilsystemer i aluminium og glass. Gjennom merkevaren Farstad Profilsystemer markedsføres garderobesystemer, veggsystemer til kontor og hjem, innglassingssystemer for balkonger og terrasser, vindskjermer og rekkverk.

Over 90 % av selskapets produkter er egenutviklede, og selskapet har også tidligere ved hjelp av Nofas benyttet SkatteFUNN for delfinansiering av FoU-prosjekter.

 

Steng