Kompetanse hos våre ansatte

Kompetanse er selve kjernen i NOFAS. Det danner utgangspunktet for all verdiskapning i våre kundeforhold. Og vi er svært stolte av det kompetansehuset NOFAS har vokst til å bli. Under følger en presentasjon av våre ansatte. Du kan klikke på bildene og lese mer om hver enkelt.

Finansiering

Våre prosjektledere representerer en høyt utdannet og faglig diversifisert gruppe teknologer. De har lang erfaring med arbeid mot Virkemiddelapparatet, har evne til å tenke langsiktig og strategisk, og kan tilby bistand innenfor alle relevante fagområder.

Strategi

Som strategipartner bistår NOFAS i ulike strategiske og innovative prosesser på en engasjerende og kunnskapsrik måte. Vi hjelper våre kunder med å nå sitt virkelige potensial. Våre rådgivere har lang erfaring, en profesjonell tilnærming, og er dedikerte i sitt arbeid med å skape bedre resultater for våre kunder.

Marked

Vårt salgs- og markedsapparat består av dyktige mennesker, som på en engasjerende og presis måte forteller om NOFAS, og hvilke muligheter et samarbeid kan gi. Videre gir vi råd til bedrifter som henvender seg til oss, om mulighetene for å søke om støtte til FoU-prosjekter.

Administrasjon

NOFAS har en profesjonell og effektiv administrasjon. Våre oppgaver, utover å drifte selskapet, er i stadig større grad knyttet til tilstedeværelse i næringsklynger, opptre som foredragsholdere, som skribenter og som rådgivere i innovative arenaer.

Steng